Investeren in vastgoed verschillende huisje naar hotel

Ontdek de kracht van investeren in vastgoed

Wil je graag investeren in vastgoed? Begin snel en doordacht!

Vastgoed rekenen

Rendement

Bepaal je budget en bereken je huurrendement
Geld lenen vastgoed appartement/huis

Hypothecaire lening

Maak gebruik van het hefboomeffect
Vastgoed screenen formulier

Huurders

Bepaal je doelpubliek en screen je huurder

Investeren in vastgoed aankoop opbrengsteigendom

Wil jij graag beginnen met investeren in vastgoed maar weet je niet hoe?

Je geld op je spaarboekje laten staan brengt de dag van vandaag niet veel meer op. Spaarders zijn verliezers. Het leven wordt steeds duurder en het rendement op je spaarrekening ligt te laag om de inflatie bij te benen. Investeren in vastgoed 🏠 kan hiervoor een oplossing bieden.

Al jaren ben ik actief als ondernemer. In die tijd heb ik gemerkt dat investeren een belangrijk onderdeel is om te groeien. Niet enkel om je bedrijf te laten groeien maar ook je persoonlijke ontwikkeling. 🧠 Dit kan door opleidingen te volgen of door boeken te lezen van experts over hoe je kan investeren in bijvoorbeeld vastgoed of hoe je de juiste mindset ontwikkeld.

Een goede mindset is een belangrijke factor in je persoonlijke ontwikkeling en ook nodig om vastgoed investeringen te doen. 💰 Je moet willen bijleren en niet zomaar op gevoel een huis of appartement kopen. Alles begint bij het berekenen van je rendement en goed doordacht te werk gaan. 

Wanneer je beslist om te beginnen met investeren in vastgoed maak dan ook gebruik van een hypothecaire lening. Ook al heb je veel spaargeld, maak gebruik van het hefboomeffect en leen zoveel mogelijk bij de bank. 📈

Heb je je eerste aankoop gedaan? Bepaal je doelgroep en probeer de juiste huurders aan te trekken. 🎯 Doe een goede screening van je kandidaat huurders zodat je achteraf zo min mogelijk problemen hebt met leegstand en verkeerde huurders.

Er zijn verschillende manieren om te investeren in vastgoed. Ontdek welke manier bij je past. 

Ben je ook enthousiast over vastgoed investeren? Laat het me weten! Ik kom graag in contact met gelijkgestemden! Je kan me vinden op facebook & instagram. 🤩